Logo-EK-VF (1)

Selskabsmenuer

 

Menu 1

Forret

Varmrøget laks med purløgscreme
Bagt Vesterhavstorsk med ærtepure
Svampeflan med sprød skinke
Serveres med salater, tomatconcasse, krydderurter  samt brød og smør
(anrettes på tallerken)

Hovedret

Helstegt oksefilet
Serveres med årstidens friske grøntsager samt kartoffelterrin og basilikumsauce

Desserttallerken

Chokoladekage med appelsinfromage
Fragiliteroulade
Mandelkurv med hindbærsorbet samt frugt, bær og coulis
(anrettes på tallerken)

Kuvertpris 3 retter 345 kr.

Menu 2

Forret

Lakseroulade med sort sesam
Skaldyrstimbale med Rømørejer
Terrin af Vadehavs-lam med aioli
Serveres med salater, tomatconcasse, krydderurter samt brød og smør
(anrettes på tallerken)

Hovedret

Farseret unghane.
Serveres med årstidens friske grøntsager samt kartoffelsouffle med bacon og krydderurtesky

Dessert

Creme brulee med sorbet, frugt og bær
(anrettes på tallerken)

Kuvertpris 285 kr.

Menu 3

Forret

3 slags laks
med grønne asparges, purløgscreme, salater, tomatconcasse, krydderurterog brød og smør

(anrettes på tallerken)

Hovedret

Amerikansk oksecuvette stegt med hvidløg
Serveres med årstidens friske grøntsager, kartoffeltærte og timiansky

Dessert

Fragiliteroulade med hvid chokoladeis samt brombærpure og frisk frugt
(anrettes på tallerken)

Kuvertpris 325 kr.

Tilbage