Logo-EK-VF (1)

Receptionsmenuer

 

Menu 1

Laks og bakskuldterrin med marineret porresalat og dildcreme
Kold løgtærte med lufttørret skinke og aioli
Kylling og svampeterrin med sennepscreme og hvedekerner
Små frikadeller med rucolapesto og syltede rødløg
Emmentalerstave med olivenkompot
Chokoladekage med jordbærcreme og mandler

Kuvertpris 125 kr. min. 50 pers.
(Der påregnes 1 indslag af hver ret pr. kuvert)

Menu 2

Stenbiderrogn på blinis med rødløg og purløgscreme
(sæson)
Terrin af laks og torsk med marineret fennikelsalat
Aspargesflan med hvidløgscreme og hjemmerøget bacon
Små stegte chilipølser med stegte majskerner og avokadopure
Økologisk digekrone med oliven og radiser
Appelsinfromage på chokoladebund med vaniljefløde og granatæble

Kuvertpris 145 kr. min. 50 pers. (Der påregnes 1 indslag af hver ret pr. kuvert)

MENU 3

Minisandwich 4 slags
Lufttørret skinke med røræg og asparges
Roastbeef med pickles og peberrod
Koldrøget laks med fennikelsalat
Kylling og bacon med karrydressing

Kuvertpris 65 kr.

Tilbage