Logo-EK-VF (1)

Julemenuer

Julebuffet 

Marinerede sild med karrysalat, kogte æg, kapers, og løg
Rejer med citron og mayonnaise
Lun fiskefilet med citron og remoulade
Medister og frikadeller med sønderjysk hvidkål
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød/smør

Kuvertpris: 215 kr.

Tilvalg 

Varmrøget laks med spinatterrin
kr. 25.-
Sylte med sennep og rødbeder
kr. 20.-
Andelår med svesker i portvin
kr. 35.-
Æbleflæsk
kr. 20.-
2 oste med syltede valnødder
kr. 25.-

Utraditionel Julebuffet

Dildsild med karrysalat, kogte æg, kapers, og løg
Stegte sennepssild med kold løgkompot
Bagt Vesterhavstorsk med marineret porre
Varmrøget lakseterrin med salater
Farseret rødspættefilet med vinterurter
Rejesalat med saltagurker i sprød butterdej
Kalvesylte med sennep og rødbeder
Gratineret svinekæbe med sennepscreme og rødløg
Svinemørbrad i serranoskinke med linseragout
Confiteret andelår med rødkålssalat
Chokoladetærte med kirsebærfromage
Kejserinderis med kirsebærsauce
Brød/smør

5 valgfrie retter kr. 215.-
Tilvalg kr. 25.- pr. ret

Minimum 25 kuverter 

Tilbage