Logo-EK-VF (1)

Buffet

Menu 1

Laks og bakskuld indbagt i butterdej med salater og purløgscreme.
Urtefarseret isingfilet med sprødt sennepsnet og dildcreme
2 slags dansk lam (terrin og timianstegt) med hvidløgscreme og porresalat
Svampefarseret unghane med årstidens friske grøntsager, kartoffeltærte og krydderurtesky.
Jordbærparfait i mandelbund med frisk frugt og jordbærcoulis
Brød/smør

Kuvertpris 4 retter 275 kr. 5 retter 295 kr.

Menu 2

Koldrøget lakseroulade med basilikum og rucolasalat.
Skaldyrsterrin med purløgsfløde og porresalat
Kold løgtærte med sprød skinke og aioli
Oksecuvette US stegt med hvidløg med årstidens friske grøntsager, baconkartoffel og rødvinssauce.
Appelsinfromage på chokoladebund med vaniljefløde granatæble
Brød/smør

Kuvertpris 4. Retter 275 kr. 5. Retter 295 kr.

Menu 3

Varmrøget laks med spinatflan og limefløde
Terrin af grisekæber med syltede rødløg og krydderurter
Svampe i serranoskinke med salater og pesto
Krydderstegt ungkvægfilet med årstidens friske grøntsager, kartoffelsouffle og timiansky
Syltede blommer i madeira med hvid chokoladecreme og sprød kiks
Brød/smør

Kuvertpris 4 retter 295 kr. 5 retter 325 kr.

Tilbage